Jump to content

Photo

Players on Waivers Bug


  • Please log in to reply

#1

Posted August 10, 2018 - 12:15 AM

AlexanderRasputin

    Professional Scout

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • 0 thanks
    GM Since: May 2018
10
Rep - Helpful

My Waivers are operating abnormally. No matter how many players I have on waivers (currently 1), it tells me I already have 3 waived and can't move any more. Team is Slaughterville Red Tide, Howitzer SHL.

Anders/Tobias & co, could you please take a look? This is putting me right up to the cap and preventing me from making any further trades. 

Thanks!



#2

Posted August 10, 2018 - 01:59 PM

GamePlanHockey

    Lead Developer, Game Plan Hockey Manager

  • Moderators
  • 1424 posts
  • 150 thanks
    GM Since: January 2015
981
Rep - Outstanding
  • LocationSweden

It was the same player that was listed three times on waivers for your team. Do not know hot that happened. Did you place him back and forth several times?

 

I have manually fixed this for your team but will check the code base to see if I can find anything explaining this behaviour.

 

Thanks for the report.



#3

Posted August 11, 2018 - 01:00 AM

AlexanderRasputin

    Professional Scout

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • 0 thanks
    GM Since: May 2018
10
Rep - Helpful

Appreciate it. I think it may have happened via me performing the action on my phone, waiting for the page to load (poor connection), and clicking the "Submit" button again once or twice. Hope that helps you work it out - thanks!



#4

Posted August 11, 2018 - 01:46 PM

Mattti0

    Assistant GM

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 103 posts
  • 3 thanks
    GM Since: May 2017
32
Rep - Reliable
  • LocationFinland

It was the same player that was listed three times on waivers for your team. Do not know hot that happened.


Could this be related to multiple stats issue?

#5

Posted August 12, 2018 - 04:42 AM

GamePlanHockey

    Lead Developer, Game Plan Hockey Manager

  • Moderators
  • 1424 posts
  • 150 thanks
    GM Since: January 2015
981
Rep - Outstanding
  • LocationSweden

Appreciate it. I think it may have happened via me performing the action on my phone, waiting for the page to load (poor connection), and clicking the "Submit" button again once or twice. Hope that helps you work it out - thanks!

 

Thanks. That could explain how this happened. I’ll see how I can prevent this from happening in the future.
 

Could this be related to multiple stats issue?


I don’t think this is related. But I’ll check anyhow. Thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users