Jump to content

Photo

Forum Glitch?


  • Please log in to reply

#1

Posted March 23, 2019 - 12:23 PM

EXXEO

    Hall of Famer

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 632 posts
  • 7 thanks
    GM Since: September 2015
336
Rep - Outstanding
I remember back in the day when we had some issues with this but I think zinxxzz’s signature is somehow causing threads to wig out and replicate. It only occurs when I get to their response in a thread. Any insight on this would be great. I am using a phone when I’m seeing this, so maybe it is just isolated to that platform. Also, I didn’t put this in our Bugs category as it’s forum related, not game related.

#2

Posted March 24, 2019 - 02:23 PM

Paul T

    Professional GM

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 416 posts
  • 5 thanks
    GM Since: May 2017
486
Rep - Outstanding
  • LocationBOSTON

I noticed this too when accessing the forums from my phone, but didn't realize what was causing it.  I think you're right about zinxxzz's signature being the issue.


*BISCUIT - SEASON 16 - TARNISHED SILVER BISCUIT PLATE CHAMPION*

 


#3

Posted March 31, 2019 - 04:07 AM

wmrobbins

    Professional Scout

  • Members
  • PipPip
  • 15 posts
  • 1 thanks
    GM Since: February 2019
5
Rep - Floater
  • LocationSouth Dakota

My sig was doing the same a couple weeks ago, i just wasnt formatting it correctly



#4

Posted April 06, 2019 - 03:14 AM

zinnyzxx

    Head Scout

  • Members
  • PipPipPip
  • 61 posts
  • 1 thanks
    GM Since: March 2018
44
Rep - Reliable
  • LocationPennsylvania
Sorry fellas, I'm trying to fix it but I don't get why it's not working. That crap is what pops up when I put in the code to have teams listed. I'll work on it again tomorrow




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users